روغن نارگیل از قسمت درونی کنارهای (Cocos nucifera) ساخته می شود. این یک روغن غنی و گیاهی است و یکی از تنها روغن ها است که در دمای اتاق جامد است.
روغن نارگیل معتقد است که چندین فایده بهداشتی دارد، از جمله بهبود بافت پوست و مو. با این حال، این روغن شامل درصد زیادی از چربی اشباع است که ممکن است با عوارض منفیی مانند بیماری قلبی مرتبط باشد.
این نظرات متضاد منجر به دیدگاههای مختلط درباره فواید بهداشتی روغن نارگیل شده است، اما تحقیقات اولیه بسیار امیدوارکننده است. روغن نارگیل ممکن است به سوزش چربی تشویق کند و خواص ضد میکروبی و ضد التهابی ارائه دهد که به بهبود سلامت دهانی کمک میکند.
ممکن است در کنترل وزن کمک کند
تحقیقات اخیر نشان داده است که مکمل کردن با روغن MCT ممکن است به طور قابل توجهی وزن بدن را کاهش دهد، به خصوص هنگام استفاده همراه با رژیم غذایی کتوژنیک کالری پایین. چربی های روغن نارگیل 65٪ چربی های نیمه طولانی زنجیره (MCT) هستند، بنابراین ممکن است تاثیر مشابهی داشته باشد.
تحقیقات اولیه نشان می دهد که روغن نارگیل ممکن است بر روی سوزش چربی تاثیر بگذارد، مشابه روغن MCT. یک مطالعه نشان داد که روغن نارگیل منجر به کاهش قابل توجهی در وزن بدن، شاخص توده بدنی (BMI) و درصد چربی شد. با این حال، نتیجه بسیار کم بود. بسیاری از متخصصان تغذیه بدون تحقیقات بیشتر، حذر می کنند از استفاده از روغن نارگیل به عنوان یک ابزار مدیریت وزن.
شاخص توده بدنی
توجه: شاخص توده بدنی یا BMI، یک معیار ناسازگار و قدیمی است که با استفاده از وزن و قد، پیش فرض هایی درباره چربی بدن و به توسعه بدنی و, به گستره، بهداشت انجام می دهد. در این شاخص بسیاری از نقاط ضعف وجود دارد و به ترکیب بدن، قومیت، جنسیت، نژاد و سن توجه نمی کند. با وجود نقاط ضعف آن، جامعه پزشکی هنوز از BMI استفاده می کند زیرا دستورالعمل های بیماری های قلبی عروقی را تحلیل کردند.
ممکن است به سلامت پوست کمک کند
بسیاری از افراد از روغن نارگیل برای درمان مشکلات پوستی استفاده می کنند، ساز و کار افزایش ترمیم زخم، درمان پوست خشک یا حفظ رطوبت پوستی تازه خالص، روغن نارگیل نشان داد که به بهبود سلامت پوست کمک می کند و التهاب را کاهش می دهد. برای مثال، یک مطالعه نشان داد که افراد مبتلا به اگزما که از روغن نارگیل خالص استفاده کردند، بهبود قابل توجهی را تجربه کردند. اگزما یک گروه از بیماری های مزمن پوستی است که می تواند التهاب، تحریک و تورم پوست را ایجاد کند.
تعدادی از مطالعات خواص ضد التهابی روغن نارگیل را نشان می دهد. تحقیقات نشان می دهد که استفاده از عصاره روغن نارگیل بر روی پوست می تواند قابلیت ایجاد حفاظتی را بهبود بخشد. این ممکن است خواص ضد میکروبی و ضد خارش را نیز ارائه دهد.
ممکن است به سلامت مو کمک کند
روغن نارگیل اغلب به عنوان یک ماده مؤثر در شامپوها و ماسک های مو استفاده می شود. تحقیقات قدیمی نشان می دهد که استفاده از آن بر روی پوست سر می تواند از از بین بردن پروتئین در مو جلوگیری کند. همچنین، بهتر از روغن آفتابگردان و روغن معدنی در حفاظت از مو عمل می کند.
اضافه کردن روغن نارگیل به پوست سر ممکن است فواید دیگری هم داشته باشد. تحقیقات نشان داده است که روغن نارگیل می تواند قشر خنثی را کاهش دهد. این ممکن است حتی باعث ترویج باکتری های سالم در پوست سر شود – یک عنصر کلیدی در پیشگیری از شوره.
ممکن است از زنگ خوردن جلوگیری کند
رفتن به صورت روغنی، گاهی اصطلاحاً به عنوان آب پاشی دهانی یا آب دهانی استفاده می شود. اعتقاد بر این است که این روش از بروز و درمان بیماری های خرده و سامانی دهان (بیماری هایی که بیش از یک سیستم تحت تاثیر قرار می دهند) جلوگیری می کند. به ویژه، روغن نارگیل یکی از روغن های بیشتر استفاده شده است.
تحقیقات نشان می دهد که رفتن به صورت رفتن به طریق کاهش باکتری و پلاک و بهبود امتیاز لثه می باشد. امتیاز لثه اقدامات التهاب لثه را روی یک مقیاس 0-3 ارزیابی می کند. به علاوه، روغن نارگیل حساسیت شما را نسبت به زنگ خوردن کاهش می دهد.
این رویکرد ساده و با هزینه ای به سلامت دهانی می باشد و محدودیت های زیادی ندارد.
تغذیه روغن نارگیل
یک قاشق غذاخوری (tbsp) روغن نارگیل تقریباً به طور کامل چربی است، بدون کربوهیدرات، فیبر یا پروتئین. ویتامین ها و مواد معدنی موجود در آن قابل توجه نیستند. به عنوان مثال، فقط شامل 0.003 میلی گرم روی، 0.007 میلی گرم آهن و 0.136 میلی گرم کلسیم است – که همه آنها کمتر از 1٪ از مقدار روزانه (DV) است. در اینجا آنچه که از نظر تغذیه ای یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل است:
- کالری: 121چربی: 13.5 گرم، یا 17٪ از DVسدیم: 0 میلی گرمکربوهیدرات: 0 گرمفیبر: 0 گرمشکرها: 0 گرمپروتئین: 0 گرم
مخاطرات روغن نارگیل
بیشتر مردم نگران آلرژی های غذایی هستند، به ویژه آلرژی های میوه های خشک مانند گردو، هنگام مصرف روغن نارگیل. با این حال، نارگیل به طور فنی میوه نیست: این میوه است. با این حال، اداره غذا و دارو (FDA) از تولیدکنندگان غذا می خواهد آن را در برچسبهای غذایی به عنوان یک مغز معرفی کنند. این می تواند برای مصرف کنندگان گیج کننده باشد و باعث شده است تا صنعت نارگیل درخواست تغییر دسته بندی خود را مطالبه کند.
با این حال، شنیدن حساسیت نسبتاً کمی به نارگیل همچنان وجود دارد. اگرچه به عنوان آلرژی نادر در نظر گرفته می شود، محققان توجه کرده اند که نرخ پاسخ آنافیلکتیک واقعی (حساسیت شدید و تهاجمی) در حال رشد است. بیشتر مطالعات مربوط به آلرژی نارگیل شامل کودکانی است که قبلاً به هرگونه آلرژی حساسیت داشتند.
برای مثال، یک مطالعه نشان داد که از 298 کودک مبتلا به آلرژی گردو، 30٪ آنها واکنشی به نارگیل داشتند. در یک مطالعه دیگر درباره 191 کودک مبتلا به آلرژی کنجاله و مغز درخت ها، 20٪ آنها واکنشی نشان دادند. همچنین شواهدی نیز وجود دارد که ممکن است افراد واکنش های آلرژیک یا تحریکات پوستی داشته باشند هنگام استفاده از روغن نارگیل به صورت خارجی.
یک خطر احتمالی دیگر روغن نارگیل تأثیر آن بر سلامت قلب شماست، به ویژه این که روغنی با کالری بالا و غنی از چربی های اشباع است. به عنوان مثال، برخی تحقیقات نشان داده اند که رژیم غذایی با کالری بالا اشباع شده ممکن است احتمال بروز بیماری قلب در برخی از افراد را افزایش دهد. مطالعات دیگری نیز نشان داده اند که مصرف دو قاشق غذاخوری روغن نارگیل ممکن است منجر به افزایش کلسترول HDL (کلسترول خوب) شود.
به این دلایل، قبل از اضافه کردن روغن نارگیل به رژیم غذایی روزانه خود، با یک متخصص سلامتی یا متخصص تغذیه مشورت کنید. آنها می توانند شما را درباره فواید و خطرات محتمل بر اساس شرایط شخصی شما راهنمایی کنند.
نکاتی برای مصرف روغن نارگیل
به دلیل محتوای بالای چربی روغن نارگیل، باید مصرف آن را محدود کرده و حدود یک قاشق غذاخوری روزانه را مصرف کنید به توصیه راهنمایی های رژیم غذایی آمریکا. راهنمایی ها توصیه می کنند که مقدار چربی اشباع کمتر از 10٪ از میزان روزانه شما باشد. اگر روزی 2000 کالری مصرف می کنید، باید کمتر از 200 کالری را از چربی اشباع دریافت کنید یا حدود 1.5 قاشق غذاخوری روغن نارگیل.
روش های زیادی برای گنجاندن روغن نارگیل در برنامه غذایی خود وجود دارد. به عنوان مثال، برخی از مردم روغن نارگیل را به قهوه اضافه می کنند و دیگران آن را برای پخت و پز یا سرخ کردن استفاده می کنند. در زیر تعدادی دیگر از روش های استفاده از روغن نارگیل را می توانید بیابید:
- استفاده از آن به عنوان جایگزین کره در زمان پخت کیکمخلوط کردن روغن نارگیل مذاب با ماست برای طعم جالباعمال کمی روی نان (بجای کره) هنگام تهیه ساندویچ تستاروغن نارگیل را به کمی آب هنگام پخت برنج اضافه کنیدسبزیجات یا کیسه چیپس را با روغن نارگیل به جای روغن دیگری سرخ کنید
بازبینی سریع
روغن نارگیل یک روغن محبوب است که از گوشت نارگیل تهیه می شود. این یک روغن جامد است که فواید بهداشتی مختلفی را ارائه می دهد. برای مثال، تحقیقات نشان داده است که ممکن است به افراد در کاهش وزن، بهبود بافت پوست و افزایش سلامت مو کمک کند. حتی ممکن است در جلوگیری از زنگ خوردن نیز مفید باشد. با این حال، از آنجا که اغلب اشباع شده است، خطر این وجود دارد که مصرف بیش از حد آن ممکن است عوارض منفی داشته باشد.
اگر می خواهید روغن نارگیل را به رژیم روزانه خود اضافه کنید، با یک متخصص سلامتی مشورت کنید. آنها می توانند بر اساس وضعیت شخصی شما، درباره فواید و خطرات محتمل راهنمایی کنند.